torstai 5. syyskuuta 2013

FRENN - for the urban working man

Viime viikolla lanseerattiin markkinoille uusi suomalainen miestenvaatemerkki nimeltä FRENN. Lanseeraus tapahtui Helsingin Design Forum Show Roomilla. Kävin paikanpäällä tutustumassa uuteen tulokkaaseen.

FRENN- vaatemerkin takana ovat Antti Laitinen (Design Man & Tailor), Jarkko Kallio (Marketing Man & CEO) ja Raoul Blomfelt (Sales Man). He ovat rohkeasti lähteneet toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa - hatun nosto siitä näille herroille! Toteutuneen unelman lopputulos on erittäin hyvä. He ovat pystyneet luomaan jotain entuudestaan tuttua tyylikkäästi mielenkiintoisilla materiaalivalinnoilla, yksityiskohdilla ja erilaisilla ratkaisuilla. FRENN-tuotteet ilmentävät mielestäni skandinaavista huonekalu-/sisustusdesignia pukeutumisen muodossa. Kun yhdistät Artekin, Iittalan ja Marimekon on lopputulos FRENN. Tämä saattaa kuulostaa siltä, että tuotteet ovat high-end meininkiä ja tarkoitettu vain tietyille porukoille, mutta näin ei mielestäni ole. Mallistosta löytyy tuotteita sepille, joilla on hieman kehittyneempi maku sekä ihan perus Markoille, jotka haluavat vaihtelua perus suitteihin ja villakangastakkeihin.
 
Oma suosikkini olin denimsuitti yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan ja denimskaragaan. Puvunhousuissa on tyylikäs ja rento reisitasku. FRENN-tuotteet ovat mielestäni kohtuuhinnoissa kun ottaa huomioon, että on kyse suomalaisesta designista. Nuorehko gentlemani osti kyseisen denimsuitin ja olin kuulevani, että hinnaksi tuli 550 € - joten ei mitään hillitöntä yyberöintiä.
 


Men behind FRENN: Antti Laitinen, Jarkko Kallio & Raoul Blomfelt
 
 Yllä oleva denimsuitti oli suosikki.
 

Palle Was Here!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti