maanantai 12. elokuuta 2013

NIZZA, CANNES & MONACO


Pyörähdin kesälomani aikana Ranskan Rivieralla - parhaimmat tontit olivat Nizza ja Cannes. Heinä- ja elokuun aikana Rivieralla on todella kuuma +32-37 C. Riviera on täynnä upeita vanhoja taloja, pitkää rantaviivaa ja mukavaa tunnelmaa. Fiiliksisestä voi parhaiten nauttia chillaamalla rannalla tai istuskelemalla kahviloissa katselemassa paikallista menoa. Etenkin Nizzan vanhassakaupungissa on paljon nastoja paikkoja, joissa voi nauttia hyvää kahvia, safkata tai vaikka ottaa seitin ohuet loman kunniaksi.

Suomen joka kesän "hittituote", reisitaskushortsit näyttivät olevan myös HOT Rivieran katukuvassa. Polveen saakka ylettyvät tummat tai vaaleat farkkushortsit, joista lahkeet on kääritty, olivat piristävä näky perinteisten reisareiden rinnalla. Yleisin setti näytti kuitenkin olevan chino-shortsit, vaalea kauluspaita tai raidallinen t-paita ja legendaariset, uudestaan suosiota saavuttaneet purkkarit. T-paitaprinteissä oli paljon mustavalkokuvaprinttejä, esim. näyttelijöitä ja bändejä.

Ray Banit näyttivät edelleen olevan kuumaa valuuttaa - sekä miehillä että naisilla. Sen sijaan Oakleyja ei paljoa näkynyt, toisin kuin Suomessa tällä hetkellä


 
Hihatonpaita: SELECTED
Shortsit: SELECTED
"Skandaalit": Quiksilver
 
 





T-paita: SELECTED Jeans
 
 
Palles Pentley.


Aurinkolasit: Ray Ban
Kauluspaita: JACK & JONES
 
 




Lippilakki: New Era, Boston Red Sox


T-paita: JACK & JONES Originals
Vyö: JACK & JONES Vintage
Shortsit: SELECTED
 
 
 
Hihatonpaita: JACK & JONES Vintage
Shortsit: JACK & JONES
 
 
T-paita: JACK & JONES Originals
 
 
T-paita: JACK & JONES
Shortsit: SELECTED















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti